top of page
Old World Map
Wellness Coach

Unelmakartta®
-ohjaajan opinnot

Unelmakartta® on menetelmä, jossa osallistujaa rohkaistaan parempaan ihanampaan tulevaisuuteen ja menestykseen!

Unelmakartta® on rekisteröity tuotemerkki jota saa käyttää vain kurssin suorittanut Unelmakartta® ohjaaja. 

Kurssin hinta on 580e sis. ALV 

Tammikuun ja helmikuun ajan kurssit ovat nyt avajaishintaan 420e sis. ALV

Työskentelemme pandemian vuoksi pienryhmissä joihin mahtuu vain 4hlöä. Kaikilta osallistujilta vaaditaan koronapassi sekä kurssiaamuna tehty negatiivinen koronatesti joita saa marketeista ympäri Suomen. 

Näin suojaamme toinen toisiamme kurssipäivinä. Tila on iso ja ilmava joten erittäin hyvät turvavälit on helppo pitää. 

Kurssit pidetään Fiskarssissa sijaitsevassa "sinisessä salissa" jonka lämmin tunnelma inspiroi oppimaan, salissa eikä tilassa ole ketään muita käyttäjiä, kuin kulloinkin kurssilaiset. 

Fiskarsiin pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla:

Bussilla, sekä Junalla Karjaalle josta voimme järjestää kuljetuksen Fiskarsiin.

Seuraavat kurssipäivät ovat

Su 16.1 TÄYNNÄ

La 22.1 2 paikkaa Jäljellä

La 5.2  2 paikkaa jäljellä

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä yhteystietosi ja toive kurssin aloituspäivämäärästä osoitteeseen:

unelmaworkshop@gmail.com 

Unelmakartta® kurssilla opit kaikki ne taidot joita tarvitset Unelma workshop® ja Unelmakartta® ohjaajana!

Opit ohjaamaan syvämeditaation, ja Unelmakartan teon jonka jälkeen visualisoidaan oma unelmiensa elämä. Tätä kokemusta vahvistetaan syvämeditaatiolla myös Unelmakartta® työskentelyn jälkeen  jotta jokainen osallistuja näkee ja kokee oman unelmiensa elämän ja menestyksen! 

Opit Unelmakartta® työskentelyn kulmakivet, sen millaisia neurologisia muutoksia työskentely laittaa alulle ja miten kaikki pohjautuu tieteeseen. 

Osaat valmistella omat kurssilaisesi kertomalla kurssiin osallistujille kuinka meidän omat ajatuksemme vaikuttavat siihen miten me luomme omaa tulevaisuuttamme ja miksi näin on. Koulutukseen kuuluu kattavasti selitettynä tieteellisesti todistetut muutokset aivoissa ja siinä miten me näemme ja koemme maailman kun olemme saaneet nämä muutokset itsellemme aikaan. 

 

Mitäs sanot sellaiseen ajatukseen että Ajattelemme tuhansia ajatuksiapäivittäin ja niistä 95% ovat tänään samoja kuin eilen? Muutosta ei tapahdu jos ajattelemme joka päivä samoja ajatuksia jotka eivät vie meitä eteenpäin. Meidän on tietoisesti tehtävä muutoksia jotta alitajunnassa olevat omia unelmiamme kritisoivat ja torpedoivat ajatusmallit saavat kyytiä ja unelmiemme elämä olisi mahdollinen. Tähän kaikkeen löydät kattavat vastaukset Unelmakartta® ohjaaja kurssilla. 

Saat kurssilta mukaasi kaiken sen informaation mitä tarvitset jotta voit toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti kursseja järjestäen. Osaat kurssin jälkeen vastata kurssilaisten kysymyksiin muutokseen vaaditusta prosessista ja mielen voimasta ja löydät myös itse itsestäsi uusia voimavaroja ja kykyä! Opit ohjaamaan syvämeditaatiot. Opit hinnottelun sekä tarjouksen tekemisen ja saat valmiita tekstipohjia joilla markkinointi ja kurssi sujuu koulutuksen käyneeltä Unelmakartta® ohjaajalta varmoin ottein. 

Opetan kurssilla myös käteviä pikatekniikoita joita voitte opettaa omilla kursseillanne osallistujille sekä käyttää näitä tehokkaita tekniikoita omassa elämässänne!

Mitä kurssi sisältää?

bottom of page