top of page

Serafiina

Hypnoosista, Meditaatiosta ja

Unelmakartta® työskentelystä!

WhatsApp Image 2021-12-28 at 21.00.57 (1).jpeg

Hei, olen kliininen hypnoterapeutti, ja Unelmakartta® metodin kehittäjä.

Minulle mielen voima on ollut tärkeä työväline aina.

Kun kaikki muut teini-ikäisenä tiesivät mille urapolulle he lähtevät, hain itse vielä omaa paikkaani ja tein ensimmäisen karttani joskus 90-luvun lopulla. Silloin sitä kutsuttiin eri nimellä, ja kartan tekniikka ei avautunut minulle mitenkään filosofisesti. Muistelen laittaneeni kartalle hoikan kiinteän naisvartalon ja liimanneeni omat kasvoni paikalle ja muutenkin näin jälkikäteen unelmani olivat aika lapsellisia, mutta ne toteutuivat! 

Kun vuosia vieri huomasin palaavani tähän tekniikkaan ja se oli alkanut lähes alusta lähtien muuttumaan pikkuhiljaa niin että filosofia kartan tekemisen taustalla alkoi hahmottua ja tarkentua. 

Vuonna 2000 palasin Suomeen oltuani pitkään ulkomailla ja mietin että mitä tekisin elämälläni.

Silloin en vielä käsittänyt tiedettä tämän kaiken takana ja kartan toteutumiseen meni yli 10vuotta, se kuitenkin toteutui. En ollut ymmärtänyt kuinka tärkeää on asettaa tavoite karttani asioiden toteuttamiselle. Silti kaikki toteutui!

Ihmeellistä kyllä jopa niin hyvin että Unelmakartallani oleva valkoinen perinteinen Englantilainen talo toteutui sillä vaikken koskaan ollut ajatellut että muuttaisin Britanniaan, näin kuitenkin kävi! Oli hätkähdyttävää miten tarkasti tuo oma elämäni jota vanhaan karttaani olin rakentanut toteutui. Kartallani oli jopa mainittu että työskentelen jollain hyvinvointialalla ja puhun ihmisille hyvinvoinnista. Näinhän minä olen päätynyt tekemään!

Kannattaa olla tarkka siitä mitä elämäänsä haluaa ja päättää mille ajanjaksolle tuon kartan tekee. Nyt teen karttoja lyhyemmille ajanjaksoille sekä teen nk. Pikakarttoja mielessäni sekä puhelimeeni asioista joita haluan nopeasti!

Pidin Unelmakartta® iltoja ystävien syntymäpäivillä ja pikkuhiljaa enemmän  ammatillisesti sillä olin kehittänyt ideaani ja kun sain omat hypnoterapeutin opintoni suoritettua 2016 vuodden kesällä  ja ymmärsin mielen voiman, yhdistin sen kartan tekemiseen!

Tulokset olivat suorastaan hämmentäviä.

 

Tein itselleni kartan menestyksestä 2016-2017 vuoden vaihteen jälkeen ja tein meditaatioita karttaan liittyen jotta saisin elämääni taas alkuun sen jälkeen kun koin totaalisen taloudellisen romahtamisen ja mietiskelin että mitä viimeisellä 20e setelillä tekisin.

Olin eronnut edellisestä pitkästä suhteesta, ja muuttanut vuosien Lontoossa asumisen jälkeen Suomeen jossa minulla ei ollut työtä, ei parisuhdetta ja olin vakavasti sairas. Elämä tuntui raskaalta. Tein suunnitelman siitä miten etenisin elämässäni ja mitä minun piti huomioida ja tein siitä kaikesta kartan.

Toivoin tiettyä tulotasoa, matkoja, mielenrauhaa, hyvinvointia. Nuo olivat omat pääasialliset toiveeni. Asetin vuoden tavoitteen ja vuodessa sain sen kaiken mitä olin unelmakartallani toivonut.

Seuraavan kartan teinkin 2018 omassa Unelmaworkshopissani ja siitä kuvia löytyykin Eheyshypnoterapia instatililtä. Ajattelin kartan olevan 5-vuotis suunnitelma ja kun aloin kehittämään tätä koulutusta tajusin miten hyvin tuo kartta on toteutunut jo nyt 2021 vuoden lopussa! Vain matkaunelmat eivät ole toteutuneet sillä pandemia sekoitti niitä.

Unelmoin omasta kodista maalla, sielunkumppanista ja rakkaudesta, lapsesta, vaikka se kohdallani tuntui aika epätodennäköiseltä sillä olin jo sen ikäinen ettei se ollut itsestäänselvyys, Unelmoin romanttisista hääjuhlista ja lempeästä elämästä joka jättää tilaa omille ajatuksille.

Tuo kaikki on toteutunut, ja miten hienosti!

 

Kotona hipsuttaa Heinäkuussa 2020 syntynyt Edith ja asumme omassa talossa Fiskarsin kylässä, ja minulla on unelmieni puutarha ja unelmieni elämä! Tuntuu jännältä katsella vanhoja unelmakarttoja ja nähdä mitä kaikkea sieltä olen saavuttanut. Olen säästänyt ne juuri sitä varten että näen miten pitkälle olen elämässäni päässyt sieltä missä olin kun jonkun kartan tein.

 

Nyt alan rakentaa uutta Unelmakartta® kokonaisuutta itselleni, siinä tulee olemaan kesämökki, lämpimässä vietettyjä talvikuukausia, terveyttä, ja paljon muuta!

Sen sijaan että unelmoin 2016 vuoden lopussa siitä että saisin rahaa maksaa vuokrani ja ostaa ruokaa ilman huolta, voin nyt unelmoida muustakin! Silloin elämän perusasiat olivat hoidettava ensin!

Oli tärkeää ymmärtää että meissä kaikissa on se voima jota tarvitaan muutokseen,

Se ei kuitenkaan löydy kenties automaattisesti vaan siihen tarvitaan vähän apua.

Siinä Unelmakartta® työskentely on loistava väline.

Ohjaan Unelmakartta® workshoppeja sekä toimin kliinisenä hypnoterapeuttina omalla vastaanotollani ja koulutan meditaatio sekä Unelmakartta® ohjaajia. 

Lisää hypnoosista: 

www.eheyshypnoterapia.com

 

Kurssin käynyt Unelmakartta ohjaaja saa valmiudet ohjata unelmakartta®-workshop kokonaisuudessaan.

bottom of page