top of page

Unelmakartta® 

Unelmakartta® rek.num.276733

Unelmakartta® on menetelmä, jossa visualisoidaan oma unelmiensa elämä, tätä kokemusta vahvistetaan syvämeditaatiolla sekä ennen että jälkeen kartan teon, jotta jokainen osallistuja saa rohkeimman ja avoimimman ajatustyöskentelyn omaan prosessiinsa.

Kartan tekoon valmistellaan kertomalla kurssiin osallistujille kuinka meidän omat ajatuksemme vaikuttavat siihen miten me luomme omaa tulevaisuuttamme.

Pohdimme omien unelmiemme vaikutusta meihin tunnetasolla sekä sitä miten näitä unelmia oikeasti saavutetaan.

Unelmakartta® auttaa sinua selkeyttämään omia tavoitteitasi. Kun tiedät mitä haluat ja tarvitset, voit kurottaa haaveitasi kohti ja tehdä niistä oikeasti totta! Vahvat mielikuvat unelmista ja paremmasta elämästä kehittävät aivoissamme positiivisia toivottuja muutoksia jo kuukaudessa ja lisäävät henkisiä ja fyysisiä voimavaroja jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Unelmakartta® on työskentelytapa ja tekniikka jolla voit hahmottaa sinulle tärkeitä asioita ja sitä hyväksi käyttäen voit luoda itsellesi pysyviä positiivisia muutoksia elämään.

Unelmakartan vaikutukset ovat todellisia, sillä aivomme adaptoituvat niille annettuihin viesteihin paremmasta elämästä ja Unelma® motivoi tavoittelemaan juuri niitä asioita joita eniten elämässämme haluamme.

Syvällä ohjatulla meditaatiolla rohkaisemme osallistujaa lempeään ajatteluun ja rohkeisiin unelmiin ennen  Unelmakartan tekoa. Sinä ansaitset hyviä asioita, rakastat itseäsi ja olet lempeä ja kannustava itseäsi kohtaan! Nämä ovat viestejä joita osallistujalle annetaan jotta kartan teko on sujuvampaa ja rohkeampaa. Alitajunta saattaa meditaation myötä avata uusia rohkeita suunnitelmia ja unelmia tai jopa kokonaan uusia urapolkuja, joita et ole kenties uskaltanut aikaisemmin edes ajatella. Se auttaa keskittämään osallistujan ajatukset siihen, mihin elämässäsi haluat mennä ja missä kehittyä ja mitkä tavoitteet sinulla on kartan tehtyäsi. 

Workshop päätetään syvään meditaatioon jonka aikana omaa unelmiensä elämää lähdetään katselemaan, ihan kuin kaikki se mitä olet kartallesi koonnut olisikin jo totta! Näin alitajunta lähtee työskentelemään saavuttaakseen unelmasi mahdollisimman tehokkaasti. 

 

Hypnoosin kaltaiset syvämeditaatiot ovat minun erikoisuuteni sillä kliinisenä hypnoterapeuttina tunnen alitajunnan ja mielen voiman erityisen hyvin. Ammattitaidolla ohjaan ja opetan tekniikan kurssilla niille jotka tulevat opiskelemaan Unelmakartta® ohjaajiksi. 

Alla olevassa kuvassa olen minä vuonna 2018 karttani kanssa jonka tein omassa workshopissani, kaikki siitä on toteutunut aivan uskomattomalla tavalla.

WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.19_edite
bottom of page